Alkaline water met Vayuvit pH druppels

Drink Alkaline Water om optimaal te ontzuren!

Alkaline druppels van Vayuvit.

Vayuvit alkaline druppels zijn de meest complete alkaline druppels waarmee je je lichaam ondersteunt bij de afvoer van zure afvalstoffen en het herstellen van je zuur-base balans. Alkaline druppels worden in Amerika en Azië door miljoenen mensen al vele jaren gebruikt.  Vanaf 2011 levert Vayuvit alkaline druppels in Nederland en België. En er zijn inmiddels veel vaste gebruikers die hebben ondervonden wat een gezonde pH-balans voor je kan betekenen. We beseffen steeds beter hoe belangrijk een gezonde zuur-base balans voor het lichaam is. Drink alkaline water preventief om verzuring te voorkomen maar ook om oude opgeslagen zuren te neutraliseren.

Alkalisch mineralenconcentraat

Vayuvit alkaline druppels is een sterk alkalisch mineralenconcentraat in de vorm van kleur-, geur- en vrijwel smaakloze druppels die aan het water kunnen worden toegevoegd. Voeg 3 druppels toe aan een glas water van 180ml. De pH-waarde stijgt dan naar pH9 ~ pH9.5. Drink alkaline water en ondersteunt je lichaam in het neutraliseren van zuren.  Eén flesje Vayuvit alkaline druppels bevat 35ml en gaat ca. 2 maanden mee.

Hoe Vayuvit Alkaline Druppels te gebruiken

Meng 3 a 4 druppels in een glas water van ca. 180 ~ 220ml. Drink hiervan dagelijks 4 a 5 glazen per dag. Het is belangrijk om alkaline water zo sterk mogelijk te drinken, ca. pH 9 ~ pH9.5. Afhankelijk van de pH-waarde van het water en de inhoud van het glas dat je gebruikt zal je 3 of 4 druppels in het glas moeten doen.
 
Drink de glazen op een zo nuchter mogelijke maag. Het water zal dan beter door de maag naar de darmen gevoerd worden alwaar de belangrijke stoffen opgenomen kunnen worden. De meest effectieve glazen drink je in de ochten op de nuchter maag, nog voordat je eet, drinkt, rookt of wat dan ook. De overig glazen drinkt je een uur tot een half uur voor de maaltijd. Drink nooit tijdens de maaltijd of tot 2 uur na de maaltijd. Deze alkalische glazen water zullen slecht een gering alkaliserend effect hebben omdat ze door de maagsappen worden geneutraliseerd. Door de aanmaak van extramaagsappen om de pH weer te verlagen wordt er als bij product bicarbonaat aangemaakt. Ook deze bicarbonaat werkt ontzurend.

Alkaline Water met pH druppels van Vayuvit gezonde zuur base balans
Vayuvit Alkaline Water. Voorkom klachten door verzuring
Urinezuurkristallen veroorzaken Jicht. Ontzuur met vayuvit pH druppels
pH-Druppels tegen verzuring van het lichaam. Bij jicht, nierstenen en andere aandoening door verzuring
nl_NLNL